Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) kremem o smaku adwokatowym wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru, żółtek jaj kurzych oraz ekstrakt rozmarynu.
Rogaliki sądeckie
Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) marmoladą o smaku różanym (z dodatkiem przecieru jabłkowego) wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru i żółtek jaj kurzych.
Jagodzianki
Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) marmoladą o smaku jagodowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego) wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru i żółtek jaj kurzych.
Uszatki o smaku poziomkowym
Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) marmoladą o smaku poziomkowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego) wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru i żółtek jaj kurzych.
Rurki nadziewane
Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) kremem orzechowym wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru i żółtek jaj kurzych, z dodatkiem orzechów arachidowych (12%).
Maślane
Ciastka półfrancuskie obsypane kryształkami cukru, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, kefiru, masła i żółtek jaj kurzych.
Pieczone jabłko
Ciastka półfrancuskie nadziewane marmoladą (przecier jabłkowy i owocowy) oraz kremem, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru z dodatkiem cynamonu.